top of page

Wie zijn de begeleiders?

De 'Give yourself a treat' Retraite is een krachtenbundeling tussen High Performance Coach Ronny Lardenoit van Summitt én Business Designer, storyteller en coach Vanessa Toelen van Frnkly. 

 

Ronny begeleidt met Summitt ondernemers. Ook hij start altijd bij de mens achter de ondernemer, waar steeds vertrokken wordt vanuit 2 pijlers: authenticiteit en bewustwording. Vervolgens begeleidt hij je bij het definiëren van de voor jou juiste acties en dromen op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.

 

Vanessa gebruikt de kracht van de natuur om diep in je innerlijke te gaan kijken wie daar echt woont, wie je diep van binnen bent. Ze brengt je dichter bij de natuur, jouw natuur, en dus ook jezelf. Ze helpt je los te laten, herbronnen en opnieuw te verbinden met jezelf. Een helende en verhelderende ervaring.

 

Deze combi maakt deze retraite uniek. Een garantie dat je je onderneming met passie gaat leiden én trouw blijft aan jezelf!

IMG_5291-2-2_websize.jpg

Als je blijft doen, wat je altijd al gedaan hebt, dan zul je krijgen wat altijd je al gekregen hebt!

Wie is Ronny?

Ik ben 38 jaar ontrouw aan mezelf geweest. Ik liep tegen mentale muren aan, waardoor doelen niet nagestreefd werden. Tot ik me verdiepte in de positieve psychologie en de werking van het menselijk brein.

 

Ik was 25 jaar actief in de B2B sector. Die kennis gebruik ik nu om andere ondernemers te helpen met diezelfde transformatie. Ondernemer voor ondernemers dus.

 

Mijn missie is denkbeeldige muren helpen doorbreken, zodat jij als ondernemer bewuster door het leven gaat én die zakelijke doelstellingen realiseert! Ik begeleid nu ondernemers bij hun transformatie. We brengen de blinde vlekken in kaart, problemen worden uitdagingen welke overwonnen worden.

  • Instagram
  • LinkedIn

Je kunt niet meer worden dan jezelf. Je kan wel meer jezelf worden!

Wie is Vanessa?

Ook ik was jaren ontrouw aan mezelf, veel te lang het pad van anderen bewandeld en niet het mijne. Tijdens mijn zoektocht naar mijn persoonlijk pad zocht ik kracht in de natuur. De natuur had een helende werking, hielp me te ontworden wie ik was geworden en helpt me nu nog elke dag te worden wie ik in werkelijkheid ben. Kwetsbaar, authentiek, bewust, dankbaar.

 

Ik heb jaren in de retail-sector gewerkt als innovatiecoach en -manager. En leidde ook een digitale startup. Het voordeel van die omgeving is dat je ervaart dat niets eeuwig is, en dat je alles, maar dan ook alles vanuit andere perspectieven kan bekijken, benaderen. En dat is mijn kracht. Anderen die perspectieven helpen ontdekken, omdenken.

 

Mijn missie is om mensen een wereld te laten zien waar zij kunnen worden wie ze eigenlijk diep vanbinnen zijn. Ik neem hen mee de natuur in. De natuur oordeelt niet. Samen laten we los wie we waren en worden we opnieuw wie we zijn.

  • Instagram
  • LinkedIn
FullSizeRender.jpg
bottom of page